Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské váhy
- Praktická a přesná váha se stopkami
- lehká váha s jednoduchým ovládáním, nemusíte používat jen originální mísu.
Zatím spokojenost na 100%.
- Pro někoho spárování pře Bluetooth s telefonem a zároveň propojení s Kalorickými tabulkami.
- Display v pravém dolním rohu
- Baterie nic moc výdrž. Při převozu se musí vyndat, jinak dojedete s vybitými.
- Pro mě malá
Nechci se moc rozepisovat. Moc nedůvěřuji přesnosti váhy. Ale co jsem si při koupi vůbec neuvědomil, ani mě to nenapadlo, je umístění displeje. Váha vypadá, jako dělaná pro leváky. Při každém použití si display zastíním rukou. Další věc je ta, že se někdy rychle vypne a v půlce navažování je to opravdu na odstřel. To samé platí o oznámení slabé baterie. To ukáže tak pozdě, že se již váha vypíná při navažování. A nesedí mi ani velikost. Jak hluboký, tak ale hlavně talíř na hlavní chod zakrývá display. Koupil jsem větší od jiného výrobce, s váživostí do 20 kg a udávanou životností baterií 1 rok. S těmi bateriemi uvidím, ale jinak mám po problémech.
- Velmi praktický
Super.
- zvlastni vypinani vahy
- Nízká cena
- Přesnost vážení 0,01 g
Jsem spokojená, funguje, splňuje moje požadavky
- Mizerný display.
Mizerný display. V e-shopu je prezentován černobílý display s jasným ostrým kontrastem, realita je ale mnohem horší, takže to považuji za podvod, klam, a a falešnou reklamu. Jsem na tohle dost háklivý. Nereálné fotky v e-shopech mne velmi štvou. Je to nefér vůči zákazníkům a nefér vůči konkurenci.
Váha se zapne, ale tím to končí. Můžu na ni položit i slona bude ukazovat 0.
jednoduchá obsluha
- poměr cena/výkon
Dobrý produkt.
- nerezové provedení
- velký LED display
- váží až do 30kg
- přičítání vážení
- zámek hodnoty váhy
- sama se vypne po určité době
- asi NIC
Koupila jsem si po pečlivém výběru tuhle novou váhu a jsem s ní moc spokojená. Tento měsíc jsem jí hodně využila při pečení cukroví a ted při vaření o svátcích. Funguje skvěle a v kuchyni i pěkně vypadá. Rozhodně doporučuji, je chytrá a má moderní design.
spolehlivá, vkusná
- Kvalita
S váhou jsem spokojená je menší což mi vyhovuje.
Sencor SKS 7070
Přidáno: 26. prosince 2023
(naposledy upraveno 21. ledna 2024)
Zakoupeno v Kalorické Tabulky
- Rychlý přenos dat do Kalorický tabulek
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »