Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské váhy
- Je to praktické, pohodlne sa dajú odvážiť aj sypké či tekuté suroviny v malom množstve, ktoré potrebujem odvážiť s presnosťou na desatiny gramu. Používam pri cukrárčení. Bez problémov si odvážim aj plátkovú želatinu, kedy plátky proste pokladám na lyžicu.
- Aplikace pro telefon je sladěná s kaloricketabulky.cz
- Někdy se zapne sama, někdy naopak ji nelze "probudit". Nemá tlačítko ON/OFF.
- Bluetooth spojení někdy ne a ne navázat s telefonem/tabletem.
Váhu jsem zakoupil kvůli navázání na kalorické tabulky. Jinak bych si jí nevybral.
Ruhhy 19899
Vladislav
Přidáno: 22. prosince 2023
(naposledy upraveno 22. prosince 2023)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Váží na setiny gramu.
Pořídil jsem ji kvůli přesnějšímu vážení. Jsem s ní spokojen.
- Skvělý dárek
- Plocha
- Přesný ukazatel
- Materiál
Display, plocha, vše super. Zde není co dodat. Děkuji za nákup, funguje skvěle. Děkuji a doporučuji.
- rychlé doručení
oproti jiným typům je tento mnohem lepší jednoduchý, dobře viditelný displej, podobný výrobek jsem měl velmi dlouho a byl jsem velice spokojen.
- Oproti předchozí generaci, která na přidání váženého produktu reagovala okamžitě, tato váha reaguje se spožděním. Pak se stane, že musíte váženou ingredienci odebírat.
S kuchyňskou váhou jsem naprosto spokojená.Dobrý pomocník za rozumnou cenu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Vaha je větších rozmeru, trochu tezsi ale to mi vyhovuje
- Super cena
Uvidím jak ještě obstojí v čase. Zatím zvládla první přípravy test na vánoční cukroví a dobrý. Zbytek se ukáže časem. Každopádně velmi dobrá cena.
Funguje jak ma,dobre citelny displej
- Super
- Jednoduchá instalace i manipulace
perfektní a skvěle funguje
skvěly pomocnik
- lehká, skladná
Dodání bez českého návodu. Po dotázání byl návod obratem zaslán.
Toto byl dárek pro dceru. Já sama stejnou používám už několik let a jsem spokojená. Je placatá, takže se snadno vejde bokem do skříňky. Snadno se myje a ani po letech na ní není vidět žádné opotřebení.
- Kvalita a desing
Produk je dobry ,zakoupil jsem 2 kusy ale ani v jednom nefungovala bateri ikona ukazovala vymenu bateri ze je vybita
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »