Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské váhy
- Přesnost na 0,1g
- Max hmotnost do 2000g
- Fyzické tlačítka
- Levnější provedení (za 150 korun adekvátní)
+....
Váha plně funkční a kapesní velikost, přesně co jsem potřeboval. Zatím plná spokojenost.
- Velká plocha, dobře čitelný display i při použití talíře,
- Baterie AAA
- 15kg
- Váha se po nečinnosti po 1min vypne, což dělají všechny váhy a je to někdy k vzteku. Nemohl by někdo udělat vypínání alespoň na 2 min?!
Zatím nejlepší váha co jsme měli. Je dražší, ale to ty od Tescomy atp. také.
- dobré váhy za dobrou cenu
- Citlivá, dobře vážící váh
- Bez baterie, nabíjení přes USB, bez nutnosti pořizovat další kabel či nabíječku
- Krásný design
- Rozumná cena
Váhu mám krátce, zatím mohu jen potvrdit, že funguje dobře, je citlivá a přesná. Nabíjení pomocí USB je skvělé, konec problémů s bateriemi, které obvykle dojdou uprostřed vážení, kdy člověk nemá po ruce náhradní. Váha má navíc velmi pěkný design, vypadá luxusně, přitom je vcelku nenápadná a bílou barvou zapadne do jakékoliv kuchyně.
Velká spokojenost. XY v paměti potravin pod kódem. Své nové potraviny zanesu do váhy to je bomba, které si navolím pod svoje číslo. Za mě super. Našla jsem co jsem hledala
- Kvalita, doporučuji.
- Žádná.
Perfektní.
Kuchyňská váha - nějak se nepovedla, na displeji ukazovala hodnoty zřejmě podle nálady, v kuchyni k nepoužité. Hned druhý den zboží vráceno.
- Na AAA baterie
- Malá skladná
- Podsvícený display
- Váží od 0,1 g
- Levnější zpracování čemu odpovídá cena
Těžko říci, jak dlouho vydrží,tak čas ukáže.
Určitě doporučuji a pro dietáře ideální.
Pro mě skvělý nákup.
Soehnle 61507
- design
- velká vážící plocha
- velká čísla na displeji
- na klasické baterie
- přehledný displej, nerezová miska
Měla jsem tu samou skoro padesát let,teď mi upadla a přestala vážit.Jsem spokojená,nová je samozřejmě hezčí,ale hlavně v á ž í.
malá, praktická váha
výhoda nasčítání váhy
- Funguje.
Doporučuji.
dobrý
- jednoduchá obsluha
dobrá cena, uvedení do provozu a obsluha jednoduchá
produkt se rozpadl ještě před prvním použitím. je to DODO.
- Zatím spokojenost